Update Coronavirus I – 15 maart 2020

Jongmans-FysioSupport wil graag zorg blijven leveren

De overheid heeft strenge maatregelen getroffen om het Coronavirus de baas te worden. Als fysiotherapeuten zijn wij verbonden aan de zorgsector en mogen we vooralsnog blijven werken. Onze beroepsgroep, het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie, heeft nog geen officieel standpunt naar buiten gebracht. Jongmans-FysioSupport wil graag zorg blijven leveren aan patiënten en zal daarom de praktijk open houden.

Wel willen we u vragen rekening te houden met het volgende:

STEL NIET URGENTE BEHANDELINGEN UIT

Verloopt uw revalidatie of herstel voorspoedig of is uw behandeling niet urgent dan verzoeken wij u om de behandeling uit te stellen.

ALGEMENE MAATREGELEN
  • Als u verkouden bent, keelpijn, hoofdpijn en/of koorts heeft, dan verzoeken wij u dringend om NIET naar de praktijk te komen
  • Wij schudden geen handen
  • Er zijn extra hygiëne maatregelen van kracht
  • Wij verzoeken de patiënten een eigen handdoek mee te nemen
AFMELDING VOOR EEN BEHANDELING

Wilt u zich afmelden voor een behandeling dan verzoeken wij u, indien mogelijk, de afspraak per email of whatsapp af te melden.

ONLINE OEFENSCHEMA

Heeft u lichamelijke klachten of een blessure, maar lijkt het u onverstandig om naar de praktijk te komen, dan bieden wij de mogelijkheid om u per email van adviezen of een oefenschema te voorzien.

Wij zullen de landelijke adviezen blijven volgen en per dag beoordelen of onze maatregelen bijgesteld moeten worden. Dank voor uw begrip en medewerking. Hopelijk zijn we het Coronavirus snel de baas!

Met sportieve groet,

Paul Jongmans
Jongmans-FysioSupport
06 – 48 47 1148
paul@jongmans-fysiosupport.nl

AFSPRAAK MAKEN